Noutati

Anunt - Anulare concursuri
Buget Participativ
Cmunicat - Dezinfectie
Amenzi, somatii, titluri executorii
Transparenta salariala
 Comunicat
 actualizat: 2020-02-18 13:34 

 

COMUNICAT

 

 

Faţă de afirmaţiile făcute de domnul Iulian Uţă în articolul „Paranghelie-n primărie! Un ONG cu valenţe MASONICE, petrecere de noapte în sediul primăriei Câmpulung” publicat în Ziarul PROFIT facem următoarele precizări:

  • „Balul de Cristal” organizat de Lions Club Câmpulung este un eveniment caritabil dedicat strângerii de fonduri pentru susţinerea diverselor cauze sociale identificate la nivelul Municipiului Câmpulung. De la prima ediţie a evenimentului, care a fost acum 15 ani, evenimentul s-a desfăşurat în Sala de festivităţi a Primăriei Municipiului Câmpulung. sala de festivităţi poate fi folosită la cerere, conform HCL nr. 46/30.05.2019 – Anexa nr. 16. Ţinând cont că evenimentul organizat de ONG-ul Lions Club Câmpulung este unul caritabil, nu s-a perceput taxa de închiriere a sălii.
  •  De-a lungul anilor sala de festivităţi a găzduit diverse manifestări cultural-artistice, sociale etc. organizate de ONG-uri, instituţii de cultură şi de învăţământ din Câmpulung, personalităţi locale şi naţionale.
  • De asemenea facem precizarea că nu au existat niciodată incidente ca urmare a găzduirii diverselor evenimente, nu a fost afectată activitatea primăriei şi nici documentele şi informaţiile produse sau gestionate de administraţia publică. Mai mult decât atât, suntem convinşi că şi locaţia aleasă pentru desfăşurarea evenimentelor a contribuit la succesul acestora. Procedurile de lucru interne sunt foarte clare în privinţa circuitului şi gestionării documentelor, inclusiv a informatiilor şi a bazelor de date neexistând pericolul distrugerii, furtului sau afectării acestora, aşa cum se afirmă în articol.


Contact: Sediul Primariei - Str. Negru Voda Nr. 127, Campulung 115100
Toate drepturile rezervate: Primaria Municipiului Campulung.
Ultima actualizare a site-ului: 2020-04-06 11:13