Noutati

Necrolog - Sorin Burtea
Situatii financiare 2020
Apel de selectie POR (2)
Anunt solicitare acord de mediu (2)
Publicatii de casatorie
 Necrolog
 actualizat: 2020-06-09 12:46 

 

NECROLOG

 

Azi este o zi tristă pentru comunitatea noastră. Cu adâncă durere am aflat vestea trecerii în nefiinţă a părintelui Serafim Caiea, starețul Mănăstirii Negru Vodă. Cuvintele sunt prea puține și prea sărace pentru a descrie atât personalitatea părintelui cât și activitatea domniei sale.
Pe lângă activitatea bisericească, părintele a fost alături cei aflați în nevoie, cu ajutorul Asociației “Sfânta Elena Împărăteasa” aceste persoane beneficiind zilnic de o masă caldă.
Numele său va rămâne legat de demararea proiectului de reabilitare a Mănăstirii Negru Vodă, proiect pe care și l-a dorit atât mult, dar pe care, din păcate, nu îl va vedea finalizat.
Și sigur ni-l vom aminti toți cei care, fie am participat la o slujbă oficiată de domnia sa, fie vizitând mănăstirea, domnia sa ne-a prezentat o filă din istoria Țării Românești.
Azi am pierdut un prieten bun şi un om demn, iar comunitatea locală creștină un preot deosebit.
Cuvintele nu pot exprima sentimentele de compasiune pe care le încercăm în aceste momente de teribilă suferinţă pentru familie și pentru comunitatea monahală a Mănăstirii Negru Vodă.


Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Sincere condoleanţe!

 

 

PRIMAR,

Ioan Liviu ȚÂROIUContact: Sediul Primariei - Str. Negru Voda Nr. 127, Campulung 115100
Toate drepturile rezervate: Primaria Municipiului Campulung.
Ultima actualizare a site-ului: 2020-08-04 10:19