Noutati

Comunicat - oprire circulatie
Campionatul National de Viteza in Coasta 2021
Procese Verbale / Hotarari - CLSU/CJSU
Anunt - Gasca Zurli la Campulung
Comunicat Directia Sanitar Veterinara Arges
 Tudor Musatescu - ziua 2
 actualizat: 2011-09-08 10:32 

Vineri, 2 septembrie 2011
La Galeria ARTA a avut loc, începând cu ora 11.00 o expoziție ce a cuprins reproduceri după fotografii, documente, manuscrise, fragmente de jurnal și arhivele și colecțiile deomnilor Bogdan Mușatescu, Ioan Crăciun, Anca Mirea, Dumitru Georgescu, Gheorghe Chița, selecțiuni din publicația “Pardon, Mersi” și din albumul “Câmpulungul lui Mușatescu”, autor Ioan Crăciun, Ars Docendi 2003, fotografii din piesa Titanic Vals (de la premiera din 1932 și de la reprezentațiile Teatrului NOTTARA, 2003), caricaturi de Bogdan Petry și desene de Constantin Dâmboianu. După vernisajul expoziției a avut loc prezentarea volumului “Vitrinele toamnei”, reeditare în facsimil a ediției din 1926, publicată la Tipografia și librăria Gh. N. Vlădescu.

Începând cu ora 13.30 au avut loc în Holul Primăriei Municipiului Câmpulung două lansări de carte: “La poale de Caraiman”, autor Viorel MARTIN și “Antidot pentru tristețe”, autor Constantin TUDORACHE.

De la ora 15.00 a avut loc în Holul Primăriei Municipiului Câmpulung concursul la secțiunea fotografie umoristică. Participanțiila la această secțiune au fost:
- Leonte Năstase – Constanța
- Costel Pătrășcan – Brăila
- Viorel Gârtan – Câmpulung Muscel
- Sorin Durdun – Câmpulung Muscel
- Alin Ionuț Vârșescu – Câmpulung Muscel
- Marius Nicolae Toader – Câmpulung Muscel
- Andrei Onofreiciuc – Câmpulung Muscel
- Marian Rățulescu – Craiova
- Cercul Militar Iași

Fiecare concurent a participat cu 3-10 fotografii cu format max. A4, tema fiind aceeași sub care s-a desfășurat întreg Festivalul respectiv “Viitorul de trage de mână și trecutul de mânecă”/ Tudor Mușatescu – “Doresc ca micile mele rândulețe...”.

Programul a continuat cu concursul la secțiunea grupuri de satiră și umor ce a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor “C.D. Aricescu” de la ora 16.30. În cadrul concursului au participat și concurenții de la secțiunea creație epigrame și fabule care și-au recitat în concurs creațiile. Concurenții au abordat texte din autorii clasici sau contemporani, precum și creații proprii, cu condiția să nu depășească 20 de minute – grupurile și 5 minute – interpreții individuali.

Programul zilei s-a încheiat cu vizionarea piesei de teatru de comedie “Investiția” de Sebastian Ungureanu, în interpretarea actorilor de la Teatrul AL. DAVILA din Pitești, reprezentație ce a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor “C.D. Aricescu” începând cu ora 20.00.
 


Galerie Foto
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12

Contact: Sediul Primariei - Str. Negru Voda Nr. 127, Campulung 115100
Toate drepturile rezervate: Primaria Municipiului Campulung.
Ultima actualizare a site-ului: 2021-09-16 17:57