Evenimente

Zilele Municipiului Campulung
Calendar sportiv
Document.Art
Rally Corss
Trofeul Muscelului
VTM
Atelierul de Arhitectura
Calendar cultural
Arminden Muscelean
1 Iunie
Festivalul de Umor
Tabara de matematica
Festivalul Carpati
Sarbatori de Iarna
Tabara nationala de creatie
Festivalul de rock - POSADA
Gala premiilor APL.H
Sf. Valentin - 50 ani
Stars of song
Inverness - Scotia
Procesiune
Off Road
8 Martie
Festivalul Rapsodii de Toamna
Cooperare China
Colaborare Marea Britanie
Vizita presedinte

Noutati

Comunicat - Calendar Sarbatori de Iarna
Impozite si taxe - informatii generale
Anunt Concesionare Serviciul Public de Transport
Reabilitare Negru Voda, Str. Republicii
Anunt de participare la licitatie
 Inverness-Scotia


În perioada 13-18 iunie 2013 în Câmpulung s-a aflat o delegație din Scoția formată din domnul Andrew HENDRY, Președintele Consiliului Local Highland, reprezentant al Marii Britanii în Biroul Politic al Comitetului Regiunilor din Uniunea Europeană și Consul Onorific al României la Inverness și Excelența Sa, domnul Mihai DELCEA, Consulul României la Edinburgh.
Deplasarea delegației în România a fost și rezultatul demersurilor făcute de Excelența Sa, domnul Ion JINGA, Ambasadorul României în Marea Britanie, un promotor al imaginii României și al mediului de afaceri local.
Vizita se înscrie în cadrul demersurilor făcute pentru identificarea oportunităților de colaborare în diverse domenii de interes comun, inclusiv între mediul de afaceri local și cel scoțian.
Programul delegației a cuprins și vizitarea unor obiective de interes cultural, turistic, economic, educațional atât din Câmpulung cât și din localitățile vecine Câmpulungului.
Duminică,16 iunie, începând cu ora 11.00 avut loc la Primăria Municipiului Câmpulung o prezentare a proiectelor pe care administrația publică le are în implementare iar luni seara a avut loc o întâlnire a oamenilor de afaceri cu delegația din Scoția.
Atât în cadrul vizitelor făcute la diverse obiective cât și cu ocazia întâlnirii cu oamenii de afaceri locali s-au discutat posibilitățile de colaborare și au fost identificate punctele comune și domeniile de interes care vor sta la baza viitoarelor proiecte dezvoltate în colaborare dar au fost reliefate și exemple de bună practică și experiența dobândită de partea scoțiană în rezolvarea unor probleme ale comunității locale.
Programul delegației a cuprins și o serie de întâlniri cu demnitari de rang înalt din cadrul Ministerului Economiei – Departamentul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri și Turism, Ministerului Fondurilor Europene și Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, întâlniri ce au avut loc marți, 18 iunie.
 

Galerie foto |

ultima actualizare: 2013-06-27 15:42


Contact: Sediul Primariei - Str. Negru Voda Nr. 127, Campulung 115100
Toate drepturile rezervate: Primaria Municipiului Campulung.
Ultima actualizare a site-ului: 2019-12-05 14:24