Informatii

POCU 2014 - 2020
Telefoane utile
Comunicate
Realizari
Anunturi
Achizitii publice
Impozite si taxe
Educatia, sansa noastra
Informatii L 52/L 544
Promovare Campulung
Reabilitare D. Golescu
Proiect Kretzulescu
Proiect Regenerare Urbana
Reabilitare Carol I
Proiect Iluminat Public
Finantari nerambursabile
Selectie partener ZMC
Asociatia GAL Campulung Muscel
SDL 2017 - 2022
Acorduri de mediu
Buget Local
Situatii financiare
POCA 2014 - 2020
GDPR
Reabilitare Cladire Primarie

Noutati

Anunt Concurs recrutare SPADPP
Anunt Concurs Recrutare
Anunt - PUZ BIOFUCT
Comunicat - Dispozitie Secretar de Stat DSU
Comunicat
 Comunicat

 

Dragi câmpulungeni,


Referitor la evenimentele de săptămâna trecută care au condus la decizia de a amâna evenimentul Zilele Municipiului – Câmpulung 2021, Capitala scrisului românesc, vă comunic următoarele:


În ultimele luni, schimbarea continuă a reglementărilor de la nivel național referitoare la organizarea evenimentelor cu public în context pandemic au dus la întârzierea până în jurul datei de 10 iulie a luării deciziei de a organiza acest eveniment.


În acest context, deși persoanele responsabile din aparatul Primăriei au dat asigurări că procedurile legale pot fi duse la capăt într-un timp atât de scurt, pe data de 21 iulie am fost puși în situația în care aceste demersuri au fost realizate neprofesionist și, în plus, firmele care au participat la licitație nu au îndeplinit condițiile de calificare. Astfel că am luat decizia foarte grea, însă singura legală, pe care puțini primari ar fi luat-o vreodată, de a anula licitația.


Îmi asum întreaga responsabilitate, vă asigur că am analizat cu atenție cele de mai sus, am ajuns la concluziile necesare și am dispus toate măsurile pentru împrospătarea și profesionalizarea departamentului de achiziții publice, pentru a evita astfel de situații în viitor.


Întrucât licitația a fost anulată, nu s-a cheltuit nici un leu din bugetul alocat pentru acest proiect. Bugetul alocat va fi folosit, așa cum am propus prin rectificare bugetară, pentru amenajarea unui nou spațiu public, Piața Neacșu, o agora concepută să unească comunitatea. Subliniez, faptul că, acești bani au fost alocați municipiului nostru, de către Guvern prin legea bugetului de stat 2021, cu destinație strictă pe evenimentul Câmpulung 2021 – Capitala Scrisului Românesc și nu pot fi folosiți în alt scop.


În această vară, vom organiza alte evenimente artistice în cadrul proiectului Câmpulung 2021 – Capitala Scrisului Românesc, dacă contextul pandemic ne va permite acest lucru. Vă asigur că principiile mele călăuzitoare rămân respectarea legalității, dedicarea totală pentru dezvoltarea Câmpulungului și, mai presus de orice, respectul și iubirea pentru câmpulungeni și acest oraș binecuvântat.


26.07.2021

 

Primar,
Elena Lasconi
 

 

ultima actualizare: 2021-07-26 12:22

 Comunicat - Sedinta de tragere poligon Magura

 

COMUNICAT

 

Vă informăm că pe data de 28.07.2021 intre orele 9:00 - 14:00 se vor executa tregeri cu armamentul de infanterie si munitie de razboi în poligonul Măgura de pe raza localității Câmpulung, fapt ce impune interzicerea accesului cetățenilor în raza poligonului si in jurul acestuia sub o distanta de 3 kilometri.

La terminarea activității vor fi luate toate măsurile pentru înlăturarea eventualelor lucrări genistice și pentru protejarea mediului înconjurător.

 

VĂ MULŢUMIM PENTRU ÎNŢELEGERE!

 

ultima actualizare: 2021-07-23 16:31

 Comunicat de presa

 


COMUNICAT DE PRESĂ


PRIMĂRIA CÂMPULUNG ANUNȚĂ:


Ca urmare a neîndeplinirii condițiilor impuse prin procedura de achiziție publică, cu procedură proprie internă, evenimentul Concert 500-Zilele municipiului Câmpulung din cadrul proiectului Câmpulung 2021, Capitala Scrisului Românesc se anulează urmând a fi reprogramat.

În cadrul procedurii de achiziție au participat două firme ale căror oferte nu au fost conforme raportat la cerințele solicitate prin caietul de sarcini și fișa de date. Din acest motiv procedura a fost anulată în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

În aceste condiții, Primăria municipiului Câmpulung urmează să reprogrameze organizarea evenimentului în perioada în care sărbătorim Zilele Argeșului și Muscelului, dacă condițiile epidemiologice vor permite desfășurarea acestora cu public.


 

ultima actualizare: 2021-07-21 15:37

 Comunicat bransamente

 

COMUNICAT

 

Primăria Municipiului Câmpulung aduce la cunoştinţa posesorilor de autorizaţii de construire branşamente (apă,canalizare,gaze,electric,etc.) că, până la refacerea cu asfalt a suprafeţei afectate de construirea branşamentului, au obligaţia ca împreună cu constructorul să ia măsurile necesare (completare cu piatră spartă şi compactare) în vederea desfăşurării în bune condiţii a circulaţiei auto şi/sau pietonale. În cazul apariţiei unor evenimente rutiere cauzate de nerespectarea celor de mai sus, beneficiarul autorizației și executantul lucrării vor suporta eventualele pagube produse din vina acestora.

 

 

ultima actualizare: 2021-07-12 09:42

 Comunicat - Vizite Locuinte Sociale

 

COMUNICATAvind in vedere prevederile Art.20 din Capitolul X ,,Drepturile locatorului” lit.d).”sa viziteze imobilul ori de cate ori este nevoie cu anunţarea in prealabil a chiriaşului si in prezenta acestuia “
Astfel ,in perioada urmatoare vom proceda la verificarea respectarii de catre chiriasi a obligatiilor contractuale .
Comisia de verificare a locuintelor se va deplasa in perioada:

 • 06.07.2021-08.07.2021
 • 19.07.2021-22.07.2021
 • 09.08.2021-19.08.2021

se vor vizita Locuintele Sociale situate in urmatoarele Blocuri:

 

 • Strada Emil Girleanu ,nr.12 ,Blocul 17,sc.A.
 • Strada Emil Girleanu ,nr.12 ,Blocul 17,sc.B.
 • Strada Emil Girleanu ,nr.12 ,Blocul 17,sc.C.
 • Strada Emil Girleanu ,nr.16 ,Blocul D26,sc.C.
 • Strada G-ral C. Simonescu ,nr.10 ,Blocul 9,sc.B
 • Strada G-ral C. Simonescu ,nr.7 ,Blocul 10,sc.A

Vizitarea locuintelor se va face astfel:

 • in intervalul orar 12,00-15,00 in zilele - Luni, Marti, Miercuri
 • in intervalul orar 14,00-16,00 in ziua - Joi

 

ultima actualizare: 2021-07-02 09:27

 Comunicat - Punct de prim ajutor

 

COMUNICAT

 

Va aducem la cunostinta ca in cadrul Primariei Municipiului Campulung a fost organizat un punct de prim ajutor, ca urmare a temperaturilor caniculare inregistrate in aceasta perioada. 

Recomandari privind protectia populatiei pe timpul caniculei:

 • Deplasările sunt recomandate în primele ore ale dimineţii sau seara, pe cât posibil prin zone umbrite, alternând deplasarea cu repausul, în spaţii dotate cu aer condiţionat;
 • Evitaţi aglomeraţiile, expunerea la soare, efortul fizic intens între orele 11:00 – 18:00;
 • Purtaţi haine lejere, subţiri, deschise la culoare, pălării şi ochelari de soare;
 • Beţi 1,5 - 2 litri de lichide pe zi, nu prea reci, apă, sucuri naturale din fructe şi ceaiuri călduţe (soc, muşeţel, urzici);
 • Mâncaţi fructe şi legume (pepene, prune, rosii) sau iaurt (echivalentul unui pahar cu apă); mancati echilibrat si variat insistand pe produsele cu valoare calorica mica;
 • Evitaţi băuturile ce conţin cofeină (cafea,ceai,cola) sau zahăr (sucurile carbogazoase) în cantitate mare;
 • Evitaţi alimentele cu conţinut sporit de grăsimi, în special de origine animală;
 • Nu consumaţi alcool (inclusiv bere) – vă deshidratează şi vă transformă într-o potenţială victimă a caniculei;
 • Menţineţi legătura cu persoanele în vârstă (rude, vecini, persoane cu dezabilităţi), interesându-vă de starea de sănătate a acestora şi oferiţile asistenţă ori de câte ori au nevoie;
 • Nu lăsaţi copii/ animalele de companie singuri/ singure în autoturisme;
 • Cereţi sfatul medicului de familie la cel mai mic semn de suferinţă, manifestat de dumneavoastră sau copilului dumneavoastră;
 • Creaţi un ambient care să nu suprasolicite capacitatea de adaptare a organismului;
 • Persoanele care suferă de diferite afecţiuni îşi vor continua tratamentul, conform indicaţiilor medicului. Este foarte util ca în perioada caniculară să se consulte medicul curant, în vederea adaptării schemei terapeutice la condiţiile existente;
 • Pentru ameliorarea condiţiilor la locul de muncă se va reduce intensitatea şi ritmul activităţilor fizice, se va alterna efortul dinamic cu cel static şi alternarea perioadelor de lucru cu perioadele de repaus, în locuri umbrite ori ventilate corespunzător.

 

ultima actualizare: 2021-06-29 12:52

 Campulung orasul parcurilor si gradinilor
ultima actualizare: 2021-06-20 07:50 citeste mai mult 

 Comunicat - Ziua Eroilor

 

COMUNICAT 

 

“Nu-l uitați pe cel căzut în război/Strigați-l din când în când pe nume/Doar atunci va fi viu printre voi/Doar atunci va surâde în lume...” (Nichita Stănescu)

 

De Ziua Eroilor, Primăria Câmpulung, în parteneriat cu Ministerul Apărării Naționale și Asociația “Alături de Eroi”, organizează Ceremonia de citire a numelor eroilor căzuți în Primul și Al Doilea Război Mondial. Această ceremonie are loc în doar zece orașe din România. Câmpulung este unul dintre ele. Primăria municipiului Câmpulung s-a implicat activ în acest proiect de cinstire a eroilor și de a face o reverență atât de necesară în fața trecutului.
În acest sens, în data de 10 iunie, în toate școlile din Câmpulung, elevii vor citi numele celor căzuți pentru patrie și vor viziona un film realizat cu ocazia Zilei Eroilor.
Pe lângă comemorare, scopul acestor activități este acela de a ne conecta la ADN-ul nostru eroic și istoric.
Materialul video realizat cu ocazia acestui eveniment va fi proiectat și în centrul orașului, și la Mausoleul de la Mateiaș.
De Ziua Eroilor, începând cu ora 11:00, la Mausoleul Mateiaș, vor avea loc depuneri de coroane, alocuțiuni ale Primarului și Viceprimarului municipiului Câmpulung, și ale unor personalități civile și militare. Aceste activități se vor desfășura în urma unui parteneriat între Primăria Câmpulung, Comenduirea Garnizoanei Câmpulung și Muzeul Municipal. Evenimentul se va încheia cu oficierea serviciului religios și defilarea detașamentului de onoare.
Vă invităm să comemorăm la Câmpulung, împreună, Ziua Eroilor, și să transmitem noii generații că nu putem avea un viitor fără să punem eroii înaintea noastră, și Țara înaintea tuturor.

 

PRIMAR,
ELENA LASCONI

ultima actualizare: 2021-06-08 14:08

 Comunicat - Impozite si Taxe - Plata Of. postale

 

COMUNICAT

 

Primaria Municipiului Campulung aduce la cunostinta contribuabililor ca prin oficiile postale din Municipiul Campulung se pot efectua operatiuni de plata a unor creante bugetare datorate bugetului local de catre contribuabili persoane fizice si juridice, dupa cum urmeaza:

 • Impozitul pe cladiri de la persoane fizice;
 • Impozitul si taxa pe cladiri de la persoane juridice;
 • Impozitul pe terenuri de la persoane fizice;
 • Impozitul si taxa pe teren de la persoane juridice;
 • Impozitul pe terenul extravilan;
 • Taxa judiciara de timbru si alte taxe de timbru;
 • Alte impozite si taxe pe proprietate;
 • Impozitul pe mijloacele de transport detinute de persoane fizice;
 • Impozitul pe mijloacele de transport detinute de persoane juridice;
 • Alte impozite si taxe- taxa firma si publicitate;
 • Taxa de salubritate;
 • Taxe extrajudiciare de timbru;
 • Venituri din amenzi si alte sanctiuni aplicate de catre alte institutii de specialitate;
 • Impozit pe mijloacele de transport peste 12 tone.

Subunitatile postale arondate sunt:

 1. Oficiul postal Campulung – zona Visoi, din strada Dumitru Lazea nr.5, Bl. C4, parter;
 2. Oficiul postal Campulung – Ghiseu exterior 1 (centru) din strada Nicu Leonard, Bl. A10, parter;
 3. Oficiul postal Campulung – Ghiseu exterior 2 (zona Grui) din strada Gruiului, Bl. D18, parter.

Totodata, reamintim ca plata impozitului/taxei pe clădiri, impozitului/taxei pe teren, impozitului pe mijloacele de transport se face în două rate egale, respectiv pana la data de 31 martie şi 30 septembrie inclusiv ale anului 2021.
 

 

ultima actualizare: 2021-04-22 07:56

 Comunicat Distribuire Alimente 2021

 

COMUNICAT

 

Primăria Municipiului Câmpulung, prin Direcţia de Asistenţă Socială, vă informează că începând cu data de 22.02.2021, va începe distribuirea pachetelor cu produse alimentare prin programul POAD 2018-2021, Transa II ׃
- În baza listei iniţiale pentru beneficiarii de ajutor social (VMG),
- În baza listei iniţiale pentru beneficiarii de alocaţie pentru susţinerea familiei (ASF),
- În baza listei suplimentare pentru persoanele/familiile aflate temporar in situatii critice de viata, respectiv victime ale calamitatilor, persoane dependente definite conform OUG 84/2020 (handicap grav şi accentuat), alte situaţii stabilite prin anchetă socială şi persoanele ce locuiesc în aşezările informale.

Loc de distribuire: Piaţă Agroalimentară Grui, str. Carpaţi, nr. 76, Câmpulung, jud. Argeş.

 

ultima actualizare: 2021-02-22 10:09 citeste mai mult 

 Comunicat - Distribuire produse igiena (POAD)

 

COMUNICAT


Primăria Municipiului Câmpulung, prin Direcţia de Asistenţă Socială, vă informează că începând cu data de 22.02.2021, va începe distribuirea pachetelor cu produse de igienă prin programul POAD 2018-2021, Transa III ׃
 -  În baza listei iniţiale pentru beneficiarii de ajutor social (VMG),
 -  În baza listei iniţiale pentru beneficiarii de alocaţie pentru susţinerea familiei (ASF),
 -  În baza listei suplimentare pentru persoanele/familiile aflate temporar in situatii critice de viata, respectiv victime ale calamitatilor, persoane dependente definite conform OUG 84/2020 (handicap grav şi accentuat), alte situaţii stabilite prin anchetă socială şi persoanele ce locuiesc în aşezările informale.

Loc de distribuire: Piaţă Agroalimentară Grui, str. Carpaţi, nr. 76, Câmpulung, jud. Argeş.
 

 

ultima actualizare: 2021-02-19 09:33 citeste mai mult 

 Comunicat - Prelungire termen depunere doc. Taxi

 

COMUNICAT


În conformitate cu prevederile Legii nr. 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere, Ordinului nr. 356/2007 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea prevederilor Legii nr. 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere și a Regulamentului de organizare, funcţionare şi autorizare a serviciului public de transport persoane în regim de taxi, în perioada 11.01.2021 – 29.01.2021 deținătorii de autorizaţii taxi au obligația depunerii documentelor în vederea obținerii vizei anuale.
Având în vedere menținerea stării de alertă pe teritoriul României, reglementată prin următoarele acte normative: OUG nr. 68 din 14 mai 2020, Legea nr. 55 din 15 mai 2020 și HG nr. 3/12.01.2021, se prelungește termenul de depunere a documentelor pentru obținerea vizei până la data de 26.02.2021, întrucât obținerea documentelor obligatorii prevăzute în Legea nr. 38/2003 presupune deplasarea la mai multe instituții. Pentru evitarea aglomerației și reducerea timpului de așteptare se va propune tuturor operatorilor taxi o programare prealabilă pentru depunerea documentelor și achitarea taxelor prin virament bancar în contul:
CONSILIUL LOCAL CÂMPULUNG MUSCEL
CONT : RO 69 TREZ 047 21 16 02 03 XXXXX
COD FISCAL : 4122 361
TREZORERIA MUNICIPIULUI CAMPULUNG MUSCEL
Detalii plată: Sumele reprezintă taxele de autorizație taxi pentru anul 2021.

 

 

ultima actualizare: 2021-01-28 11:31

 Comunicat Impozite si Taxe - Termene de plata

 

COMUNICAT

 

În conformitate cu prevederile Legii nr.227/2015 privind Codul Fiscal,cu modificarile si completarile ulterioare , impozitele si taxele locale pentru anul fiscal 2021 s-au indexat cu 3.8%, tinand cont de rata inflației pentru anul fiscal anterior aprobarii, respectiv 2019 ,atât pentru contribuabili persoane fizice, cât și pentru contribuabili persoane juridice si au fost aprobate prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Campulung nr.83/30.07.2020.
Impozitul pe clădiri, impozitul pe terenuri şi impozitul pe mijloacele de transport datorate de contribuabili persoane fizice si juridice pentru anul fiscal 2021, se poate plăti în două rate egale până la data de:

 • 31 martie 2021, inclusiv;
 • 30 septembrie 2021, inclusiv.

Pentru plata cu anticipaţie a:

 • impozitului pe clădiri;
 • impozitului pe terenuri;
 • impozitului pe mijloacele de transport, datorat pentru întregul an fiscal 2021, de către persoanele fizice si persoanele jurice, până la data de 31 martie 2021 inclusiv, se acordă o bonificaţie de pina la 10%.

Prin plata cu anticipaţie se înţelege stingerea obligaţiei de plată a impozitului datorat aceluiaşi buget local în anul fiscal 2021, integral,până la data de 31 martie 2021 inclusiv.
Impozitul anual, datorat aceluiaşi buget local de către contribuabili, de până la 50 lei inclusiv, se plăteşte integral până la primul termen de plată.
Totodata aducem la cunostiinta contribuabililor ca pot efectua plata impozitelor, taxelor, amenzile si accesoriile acestora si online, accesând site-ul www.ghiseul.ro .

ultima actualizare: 2021-01-15 12:23

 Comunicat Avarie Conducta Apa

 

COMUNICAT

 

Având în vedere avaria produsă la conducata de apă potabilă, în zona Bulevardului Pardon, va anunțăm că între orele 16:30/14.01.2021 și 01:00/15.01.2021, apa va fi oprită pe străzile Negru Vodă și Republicii.

Va mulțumim pentru întelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Primaria Municipiului Câmpulung

 

 

ultima actualizare: 2021-01-14 14:12

 Comunicat TAXI 2021

 

COMUNICAT

 

Primăria Municipiului Câmpulung face cunoscut tuturor deţinătorilor de autorizaţii taxi că în conformitate cu prevederile Regulamentului de organizare, funcţionare şi autorizare a serviciului public de transport persoane în regim de taxi şi a Legii nr. 38/2003 cu modificările ulterioare, în perioada 11.01.2021 – 29.01.2021, au obligaţia depunerii documentelor în vederea obținerii vizei anuale.

Documentele necesare:


a) Cerere de preschimbare a autorizaţiilor taxi vizată la Serviciul Impozite şi Taxe al Primăriei Câmpulung (Cam. 30);
b) Certificatul de înregistrare ca transportator şi Certificatul Constatator eliberate de Oficiul Registrulului Comerţului Argeş;
c) Cazierul fiscal al transportatorului eliberat de Direcţia Generală a Finanţelor Publice Argeş;
d) Certificatul de competenţă profesională a managerului de transport în regim de taxi pentru transportatorul persoană juridică sau asociaţie familială;
e) certificatele de cazier judiciar ale conducătorilor auto şi, după caz, ale managerului de transport în regim de taxi, din care să rezulte că aceasta nu a fost condamnată pentru: infracţiuni contra siguranţei pe drumurile publice, infracţiuni privind traficul şi consumul de droguri, infracţiuni contra vieţii, sănătăţii şi integrităţii corporale, infracţiuni privind traficul şi exploatarea persoanelor vulnerabile, infracţiuni contra libertăţii şi integrităţii sexuale, infracţiuni contra patrimoniului;
f) Autorizaţia de transport public de persoane în regim de taxi;
g) Cartea de identitate a autovehiculului;
h) Certificatul de înmatriculare al autovehiculului cu inspecţia tehnică periodică valabilă;
i) Certificatul de agreare eliberat de RAR, privind utilizarea autovehiculului;
j) Buletin verificare metrologică;
k) Contractul de leasing (dacă este cazul);
l) Asigurare călători şi bagajele acestora;
m) Asigurare de răspundere civilă auto;
n) Contract prestări servicii de dispecerat taxi;
o) Pentru şoferii angajaţi: Contract individual de muncă cu numărul din REVISAL, Certificat de atestare profesională a conducătorului auto, Permis de conducere, Act de identitate;
p) Adeverinţă eliberată de Direcţia Generală a Finanţelor Publice Argeş din care să reiasă că nu a avut activitatea suspendată în anul 2020 şi nu există o astfel de soluţionare în curs;
q) Raport tarife emis de aparatul de marcat electronic fiscal.

 

Documentele vor fi prezentate într-un dosar de încopciat, din carton, sau într-un dosar de PVC cu perforaţii, zilnic, între orele 830 - 1400 , ştampilate şi semnate pentru conformitate.
În caz de neconcordanţă între documentele prezentate precum şi lipsa unui document din cele solicitate, sau în cazul în care documentele prezentate nu sunt în termenele de valabilitate precizate în lege, autorizaţiile taxi respective şi ecusoanele aferente se suspendă conform legii.
După data limită stabilită pentru depunerea documentelor, autorizaţiile taxi pentru care nu s-au depus documentele solicitate, acestea vor fi de asemenea suspendate de autoritatea de autorizare, conform prevederilor legale.
Relaţii suplimentare se pot obţine de la Compartimentul Autorizări şi Autorizaţii de Funcţionare (Cam 14).

 

| Cerere viza PFA | | Cerere viza PJ |

ultima actualizare: 2021-01-12 09:15


Contact: Sediul Primariei - Str. Negru Voda Nr. 127, Campulung 115100
Toate drepturile rezervate: Primaria Municipiului Campulung.
Ultima actualizare a site-ului: 2021-08-04 17:57