Noutati

Comunicat - Program 1 Decembrie 2021
Declaratii de avere si interese (2021)
Comunicat - Sedinta de tragere poligon Magura
Amenzi, somatii, titluri executorii
Anunt concurs recrutare Mun Campulung
 Comunicat DAS - Ajutoare incalzire
 actualizat: 2021-10-14 11:01 

 

COMUNICAT

 

Începând cu data de 15 octombrie 2021, Direcția de Asistenţă Socială Câmpulung, preia cererile şi declaraţiile pe propria răspundere, însoţite de actele doveditoare pentru a beneficia de ajutoare de încalzire a locuintei pe perioada sezonului rece pentru acoperirea integrală sau, după caz, a unei părți din cheltuielile cu încălzirea locuinței, precum și de supliment pentru energie pe tot parcursul anului, consumatorilor vulnerabili care îndeliplinesc condițiile, conform Legii nr.226 /2021 privind stabilirea măsurilor de protecţie socială pentru consumatorul vulnerabil de energie si a Normelor metodologice de aplicare aprobate prin HG nr.1073 /2021. Acestea se depun la sediul, Direcției de Asistenţă Socială Câmpulung, din str. Matei Basarab, nr. 66.
Formularele tip pot fi procurate de la sediul Direcției de Asistenţă Socială Câmpulung, cam. 2 (registratură), precum şi de pe site-urile Primăriei Municipiului Câmpulung, al Ministerului Muncii și Justiției Sociale, Agenţiei Naţionale pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Argeş.
Facem precizarea că, titularul ajutorului pentru încălzirea locuinţei este reprezentantul familiei sau, după caz, persoana singură care îndeplineşte condiţiile legale de acordare a ajutorului şi care poate fi, după caz: proprietarul locuinţei, succesorul de drept al acestuia, persoana care a înstrăinat locuinţa în baza unui contract de vânzare – cumpărare cu clauză de întreţinere sau drept de habitaţie, titularul contractului de închiriere, comodat, concesiune al acesteia ori alt membru de familie major şi împuternicit de proprietarul locuinţei sau de titularul contractului de închiriere ori, după caz, reprezentantul legal al persoanei singure care nu a împlinit vârsta de 16 ani.
Familiile şi persoanele singure care utilizează pentru încălzirea locuinţei gaze naturale, energie electrică sau combustibili solizi și/sau petrolieri, vor beneficia de acest ajutor numai dacă venitul net lunar pe membru de familie este de până la׃

  • 1.386 lei în cazul familiilor,
  • 2053 lei, în cazul persoanei singure.

În cazul ajutorului acordat pentru încălzirea cu energie electrică, este obligatorie efectuarea anchetei sociale.


| Model Cerere - Anexa 1 | | Model cerere beneficiari VMG si ASF - Anexa 27 | | Acte necesare |   
 Contact: Sediul Primariei - Str. Negru Voda Nr. 127, Campulung 115100
Toate drepturile rezervate: Primaria Municipiului Campulung.
Ultima actualizare a site-ului: 2021-11-26 16:43