Noutati

Convocari Consiliul Local
Gala Muzicii Usoare Romanesti
Concurs recrutare - Municipiul Campulung (10)
Anunt factura electronica
Concurs recrutare - Municipiul Campulung (9)
 Comunicat - Receptie Sectie Oncologie
 actualizat: 2022-01-13 12:52 

 

COMUNICAT

 

 

CÂMPULUNGUL ARE O NOUĂ SECȚIE DE ONCOLOGIE CA AFARĂ

 

Astăzi a avut loc recepția noii Secții de Oncologie a Spitalului Municipal Câmpulung. De anul acesta bolnavii de cancer vor beneficia de tratament în condiții civilizate la standarde europene.

 

Valoarea investiției este de peste 4.800.000 lei, aproape 1.000.000 de euro. Deși discuțiile despre acest proiect au început încă din 2016, abia în 2020 constructorul s-a apucat de lucrări. Concret, construcția noii Secții de Oncologie a început, s-a finalizat și a fost plătită integral în mandatul primarului Elena Lasconi.

 

Astăzi nu am tăiat panglici așa cum fac majoritatea politicienilor și primarilor. Am venit de multe ori pe șantier să urmăresc cum se desfășoară lucrările. Chiar și astăzi am observat mici defecte care vor fi remediate până la sfârșitul săptămânii viitoare.
Sunt un om pretențios, sunt atentă la detalii și îmi doresc ca fiecare câmpulungean să aibă parte de tot ce e mai bun și să fie respectat în comunitatea în care trăim. Faptul că am reușit să găsesc resursele necesare pentru a duce la bun sfârșit acest proiect, faptul că astăzi avem o Secție de Oncologie nouă nu se datorează unei singure persoane, ci a unei întregi echipe. Le mulțumesc tuturor! În special, le mulțumesc conducerii Spitalului Municipal, consilierului personal pe sănătate și constructorului.
Anul acesta îmi doresc să dotăm toată această clădire cu mobilier nou și aparatură de ultimă generație. Pentru asta vom avea nevoie de aproximativ 1.500.000 lei. Sunt sigură că va fi posibil să facem asta, indiferent dacă vorbim de bani de la buget sau sponsorizare.
Tot anul acesta o să demarăm un proiect de amenajare a spațiului verde și a căilor de acces din curtea Spitalului Municipal. Mi se pare incredibil că proiectul Secției de Oncologie nu a avut prevăzut și acest lucru. Este foarte important pentru bolnavi și familiile lor să beneficieze de un spațiu curat, verde, prietenos, unde să se încarce cu energie pozitivă. Vă doresc tuturor sănătate!
”, a precizat primarul Elena Lasconi.

 

  
  
 

 Contact: Sediul Primariei - Str. Negru Voda Nr. 127, Campulung 115100
Toate drepturile rezervate: Primaria Municipiului Campulung.
Ultima actualizare a site-ului: 2022-08-08 18:58