Comunicate de presă

PRIMăRIA MUNICIPIULUI CâMPULUNG

Acasă > Comunicate de presă

Acasă > Comunicate de presă

Municipiul Câmpulung

Comunicat de presă


Vă informăm că în ziua de 27.11.2023, între orele 08.00 – 20.00,  în poligonul ”Măgura” de pe raza Municipiului Câmpulung, se vor executa ședințe de tragere cu armament și muniție de infanterie de către cadrele militare ale U.M.01044 CâmpulungVă informăm că în ziua de 27.11.2023, între orele 08.0020.00,  în poligonul ”Măgura” de pe raza Municipiului Câmpulung, se vor executa ședințe de tragere cu armament și muniție de infanterie de către cadrele militare ale U.M.01044 Câmpulung, fapt ce impune interzicerea accesului cetățenilor în raza poligonului și în jurul acestuia pentru a se evita producerea de accidente.

La terminarea activității vor fi luate toate măsurile pentru înlăturarea eventualelor lucrări genistice și pentru protejarea mediului înconjurător.

 

VĂ MULŢUMIM PENTRU ÎNŢELEGERE!

Pe larg
Municipiul Câmpulung

Comunicat de presă


Primăria Municipiului Câmpulung, în colaborare cu Adăpostul de Câini Smeura, organizează în data de 22 noiembrie a.c., între orele 10:00-15:00, o nouă acțiune gratuită de sterilizare și microcipare a animalelor de companieANUNȚ

Primăria Municipiului Câmpulung, în colaborare cu Adăpostul de Câini Smeura, organizează în data de 22 noiembrie a.c., între orele 10:00-15:00, o nouă acțiune gratuită de sterilizare și microcipare a animalelor de companie.

Vor fi disponibile două caravane poziționate astfel:
1. în zona Bazinului de Înot (Grui);
2. în parcarea Stadionului Municipal.

Cetățenii care doresc să își sterilizeze animalele sunt rugați să se programeze la numărul de telefon 0785 229 054, întrucât capacitatea fiecărei caravane este limitată la 20 de animale.

Pe larg
Municipiul Câmpulung

Comunicat de presă


Comunicat Edilul – Oprire apăCOMUNICAT

Pentru a înlocui o vană Dn 600 mm în Stația de Tratare Calea Pietroasă, apa va fi oprită, mâine, 14 noiembrie 2023, in intervalul 06:00 – 19:00

Vor fi afectate: mun. Câmpulung, comunele: Schitu Golești, Valea Mare Pravăț, Bughea de Sus, Bughea de Jos (fără Mlăci) și satul Voinești (com. Lerești).

Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă începând de astăzi!

Vă asigurăm că echipele noastre vor lucra cât de repede posibil, astfel încât disconfortul creat să fie cât mai mic și reluarea alimentării cu apă să se facă în siguranță și în parametrii legali!

Vă mulțumim pentru întelegere!

Pe larg
Municipiul Câmpulung

Comunicat de presă


Comunicat privind sistarea efectuării lucrărilor pentru extinderile sau branşamentele subterane de utilităţi (apă, canal, gaze, electric, etc.) în perioada sezonului receCOMUNICAT

 

Primăria Municipiului Câmpulung aduce la cunoştinţa locuitorilor municipiului, asociaţiilor de locatari (proprietari), societăţilor comerciale, că în perioada sezonului rece, respectiv 15.11.2023 – 31.03.2024 se sistează efectuarea lucrărilor pentru extinderile sau branşamentele subterane de utilităţi (apă, canal, gaze, electric, etc.), care presupun intervenţia în carosabilul asfaltat și care necesită reparații cu mixturi asfaltice calde.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

 

PRIMAR,

Elena – Valerica LASCONI

 

Director S.P.A.D.P.P. Câmpulung                                         Arhitect Șef

Bogdan PĂTRU                                                            Mădălina ZĂGĂRIN

 

Inspector,

Liviu-Daniel POPESCU

 

Pe larg
Municipiul Câmpulung

Comunicat de presă


Vă informăm că în perioada 08.11.2023 – 09.11.2023, în intervalul orar 10:00 – 14:00, în poligonul Măgura de pe raza Municipiului Câmpulung, se va executa ședințe de tragere cu armament și muniție de infanterie, de către cadrele Detașamentului 7 Jandarmi Câmpulung din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Basarab I” ArgeșVă informăm că în perioada 08.11.2023 – 09.11.2023, în intervalul orar 10:00 – 14:00, în poligonul Măgura de pe raza Municipiului Câmpulung, se va executa ședințe de tragere cu armament și muniție de infanterie, de către cadrele Detașamentului 7 Jandarmi Câmpulung din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Basarab I” Argeș, fapt ce impune interzicerea accesului cetățenilor în raza poligonului și în jurul acestuia sub o distanță de 3 km, pentru a se evita producerea de accidente.

La terminarea activității vor fi luate toate măsurile pentru înlăturarea eventualelor lucrări genistice și pentru protejarea mediului înconjurător.

 

VĂ MULŢUMIM PENTRU ÎNŢELEGERE!

Pe larg
Municipiul Câmpulung

Comunicat de presă


Comunicat – Modificare si completare Legea fondului funciarPe larg
Municipiul Câmpulung

Comunicat de presă


Adresa Garda de MediuPe larg
Municipiul Câmpulung

Comunicat de presă


Pentru a facilita accesul câmpulungenilor la evenimentul ”Hai la Focu’ lu’ Sumedru!”, ce va avea loc pe 25 octombrie pe izlazul de pe strada Gruiului, vă anunțăm că S.C. Alindo Impex S.R.L. va executa curse regulate, cu plecare din jumătate în jumătate de oră, din trei puncte diferite ale orașuluiAnunț

Pentru a facilita accesul câmpulungenilor la evenimentul ”Hai la Focu’ lu’ Sumedru!”, ce va avea loc pe 25 octombrie pe izlazul de pe strada Gruiului, vă anunțăm că S.C. Alindo Impex S.R.L. va executa curse regulate, cu plecare din jumătate în jumătate de oră, din trei puncte diferite ale orașului:

• stația de maxi-taxi de la Statuie (Piața Jurământului);
• stația de maxi-taxi din fața Primăriei;
• stația de maxi-taxi din Vișoi.

Programul curselor:
-dinspre oraș spre locația evenimentului: 17:00, 17:30, 18:00, 18:30, 19:00, 19:30 și 20:00.
-dinspre locația evenimentului spre oraș: 20:30, 21:00, 21:30, 22:00.

Vă așteptăm cu drag!

Pe larg
Municipiul Câmpulung

Comunicat de presă


PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CÂMPULUNG vă aduce la cunoştinţă că, începând cu 20 octombrie 2023, CORAL IMPEX S.R.L. va efectua servicii de dezinsecţie, dezinfecție și deratizare în clădiri ale instituțiilor publice din Municipiul Câmpulung și deratizare în următoarele locații: parcuri, locuri de joacă, spații verzi, terenuri ale instituțiilor publice și platforme de gunoi special amenajate. 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CÂMPULUNG vă aduce la cunoştinţă că, începând cu 20 octombrie 2023, CORAL IMPEX S.R.L. va efectua servicii de dezinsecţie, dezinfecție și deratizare în clădiri ale instituțiilor publice din Municipiul Câmpulung și deratizare în următoarele locații: parcuri, locuri de joacă, spații verzi, terenuri ale instituțiilor publice și platforme de gunoi special amenajate.

Serviciile menționate sunt realizate de firma CORAL IMPEX S.R.L., conform Contractului de achiziție publică de servicii nr. 23298/27.07.2022.

Serviciile de dezinsecție și dezinfecție se vor presta în următoarele locații: clădiri ale instituțiilor publice.

Serviciile de deratizare se vor presta în următoarele locații: parcuri, locuri de joacă, spații verzi, clădiri și terenuri ale instituțiilor publice, platforme de gunoi special amenajate.

Substanțele utilizate sunt:

  • Dezinsecție – Cy 10
  • Deratizare – Colbrom Pastă
  • Dezinfecție – Dezicon

 

Măsuri de prim ajutor specifice insecticidului Cy 10:

Contactul cu pielea: Spălați imediat cu apă din abundență. Scoateți hainele contaminate. Dacă iritația persistă, adresați-vă medicului.

Contactul cu ochii: Spălați imediat cu apă curentă din abundență timp de cel puțin 15 min. adresați-vă medicului.

Ingerare: Apelați imediat la medic. Induceți vărsături numai la indicația medicului. Nu administrați niciodată nimic pe cale orală dacă persoana este inconștientă.

Inhalare: Scoateți pacientul în aer liber. Dacă respiră neregulat, adresați-vă medicului.

 

Măsuri de prim ajutor specifice raticidului Colbrom Pastă:

Inhalare: Se scoate subiectul la aer liber. Dacă subiectul încetează să respire, administrați respirație artificială. Solicitați imediat sfat/atenție medicală.

Contactul cu pielea: Îndepărtați îmbrăcămintea contaminată. Se va face imediat duș. Solicitați imediat sfat/atenție medicală. Spălați hainele contaminate înainte de a le utiliza.

Contactul cu ochii: Scoateţi lentilele de contact, dacă există.  Spălați imediat cu multă apă timp de cel puţin 15 minute, deschizând complet pleoapele.

Dacă problema persistă, solicitați sfatul medicului.

Ingerare: Sunați imediat un medic. NU se va induce stare de vomă. Nu administrați nimic care nu este autorizat în mod expres de medic.

 

Măsuri de prim ajutor specifice dezinfectantului Dezicon:

Inhalare: Acest produs nu conține substanțe clasificate ca periculoase la inhalare, dar totuși, în caz de simptome de intoxicare, scoateți persoana afectată în afara zonei de expunere, la aer curat. Solicitați atenție medicala dacă simptomele se agravează sau persistă.

Contactul cu pielea: Acest produs nu este clasificat ca periculos în contactul cu pielea.

Însă, se recomandă, în caz de contact cu pielea, îndepărtarea îmbrăcămintei și încălțămintei contaminate, clătirea pielii sau dușarea persoanei afectate cu apă în abuntență și săpun neutru. În caz de afecțiuni grave, consultați imediat medicul.

Contactul cu ochii: Clătiți ochii cu apă în abundență timp de cel puțin 15 min. În cazul în care accidentatul folosește lentile de contact, acestea trebuie indepărtate dacă nu s-au lipit de ochi deoarece se pot produce leziuni adiționale. În toate cazurile menționate, după spălare, victima trebuie transportată urgent la medic însoțită de FDS a produsului.

Produsele folosite sunt avizate de Comisia Națională a Produselor Biocide, se regăsesc în Registrul Naţional al Produselor Biocide şi fac parte din grupele Xn (gr. III), respectiv Xi (gr. IV) de toxicitate.

Colectarea deșeurilor rezultate în urma prestării serviciilor, conform prezentului proces verbal, se realizează de către prestator, iar neutralizarea acestora se face în baza contractelor încheiate de prestator cu operatori autorizați, cu respectarea prevederilor legale în vigoare.

Vă rugăm să luați toate măsurile care se impun în vederea evitării contactului cu substanțele raticide, în caz contrar, Primăria Municipiului Câmpulung și S.C. Coral Impex S.R.L. sunt absolvite de orice responsabilitate.

 

S.C. CORAL IMPEX S.R.L., Tel./fax. 0248/212344, Tel. 0746/093290

Pe larg