Municipiul Câmpulung

Comunicat de presă


Comunicat - campanie gratuită de colectare a deșeurilor voluminoase și textile 

Primăria Municipiului Câmpulung, în colaborare cu operatorul de salubrizare S.C. FINANCIAR URBAN S.R.L., organizează în zilele de 25 și 26 septembrie 2023 campanie gratuită de colectare a deșeurilor voluminoase și textile (mobilier, saltele, covoare, mochete, îmbrăcăminte etc.),

astfel:

- în data de 25.09.2023, în intervalul orar 800-1600, cetățenii care locuiesc la blocuri sunt rugați să lase aceste deșeuri lângă ghenele de gunoi unde sunt arondați;

- în data de 26.09.2023, în intervalul orar 1100-1600, locuitorii de la case vor scoate deșeurile în fața porții.

 

Atenție!!! Deșeurile textile vor fi depozitate în saci pentru a nu fi amestecate cu deșeurile voluminoase.

Vă mulțumim pentru implicare!

Pe larg
Municipiul Câmpulung

Comunicat de presă


Primăria Municipiului Câmpulung aduce la cunoştinţa cetăţenilor faptul că sâmbătă, 16 septembrie 2023, se va desfăşura proiectul naţional „Let´s do it, Romania - Ziua de Curăţenie Naţională”, acţiune la care sunt implicate instituţii de învățământ şi firme de salubritateCOMUNICAT

 

Primăria Municipiului Câmpulung aduce la cunoştinţa cetăţenilor faptul că sâmbătă, 16 septembrie 2023, se va desfăşura proiectul naţional „Let´s do it, Romania - Ziua de Curăţenie Naţională”, acţiune la care sunt implicate instituţii de învățământ şi firme de salubritate.

Pe această cale, lansăm invitaţia tuturor cetăţenilor de a participa, împreună cu noi, la această acţiune, fiecare în zona de domiciliu (blocuri, case), pentru un oraş mai curat.

 

Update 16 septembrie:

♻️Vremea nu i-a împiedicat pe elevii câmpulungeni să participe astăzi, 16 septembrie, la acțiunea “Let’s do it, Romania - Ziua de Curățenie Națională”.

✅ 350 kg de deșeuri au fost adunate din mai multe zone ale orașului prin implicarea a nouă unități de învățământ din Câmpulung. Le mulțumim că au răspuns afirmativ și de această dată.

Vă mulțumim, dragi elevi, pentru că faceți lumea un loc mai bun! Mulțumim cadrelor didactice care i-au coordonat pe cei mici! Implicarea voastră ajută planeta și ne ajută pe noi toți să avem un mediu mai curat.

 

 

Pe larg
Municipiul Câmpulung

Comunicat de presă


Vă informăm că în data de 14.09.2023, în intervalul orar 08:00 - 16:00, în poligonul Măgura de pe raza Municipiului Câmpulung, se vor executa ședințe de trageri cu armament ușor de infanterie, de către cadrele UM 01044 CâmpulungVă informăm că în data de 14.09.2023, în intervalul orar 08:00 - 16:00, în poligonul Măgura de pe raza Municipiului Câmpulung, se vor executa ședințe de trageri cu armament ușor de infanterie, de către cadrele UM 01044 Câmpulung, fapt ce impune interzicerea accesului cetățenilor în raza poligonului și în jurul acestuia pentru a se evita producerea de accidente.

La terminarea activității vor fi luate toate măsurile pentru înlăturarea eventualelor lucrări genistice și pentru protejarea mediului înconjurător.

 

VĂ MULŢUMIM PENTRU ÎNŢELEGERE!

Pe larg
Municipiul Câmpulung

Comunicat de presă


Comunicat - Sedințe de trageri în poligonul Măgura, în perioada 06.09.2023 - 07.09.2023 

COMUNICAT

 

Vă informăm că în perioada 06.09.2023 - 07.09.2023, în intervalul orar 10:00 - 14:00, în poligonul Măgura de pe raza Municipiului Câmpulung, se vor executa ședințe de trageri, de către cadrele Detașamentului 7 de Jandarmi Câmpulung din cadrul IPJ Argeș, fapt ce impune interzicerea accesului cetățenilor în raza poligonului și în jurul acestuia pentru a se evita producerea de accidente.

La terminarea activității vor fi luate toate măsurile pentru înlăturarea eventualelor lucrări genistice și pentru protejarea mediului înconjurător.

 

VĂ MULŢUMIM PENTRU ÎNŢELEGERE!

Pe larg
Municipiul Câmpulung

Comunicat de presă


Comunicat - Continuare campanie gratuită de sterilizare și microcipare a animalelor de companie.Comunicat

 

După succesul campaniei din data de 8 august a.c., Primăria Municipiului Câmpulung, în colaborare cu Adăpostul de Câini Smeura, organizează în luna septembrie alte trei acțiuni gratuite de sterilizare și microcipare a animalelor de companie.

Zilele de desfășurare: 6, 13 și 27 septembrie.

Vor fi disponibile trei caravane, în intervalul orar 10:00-15:00, poziționate astfel:

 • Zonă Parcare Bazin Înot Grui;
 • Zona Școlii Generale ”Theodor Aman” Vișoi;
 • Parcare zonă Școala Generală ”Oprea Iorgulescu” (în spatele Bibliotecii Municipale).

 

Îi rugăm pe cetățenii care vor să își sterilizeze animalele să se programeze la numărul de telefon 0785 229 054, întrucât capacitatea fiecărei caravane este limitată la 20 de animale.

 

 

 

Pe larg

Consiliul Local


Consiliul Local al Municipiului Câmpulung are inițiativă și hotărăște, în condițiile legii, în toate problemele de interes local, cu excepția celor care sunt date prin lege în competența altor autorități ale administrației publice locale sau centrale. Vă invităm în cele ce urmează să cunoasteți activitatea Consiliul Local al Municipiului Câmpulung.

SCRIERI PESTE TIMP

Cinstire adusă scriitorilor Musceleni

0

FAQ

Întrebări frecvente

1. Care este programul casieriei?

Programul casieriei este următorul:

 • luni, marți, miercuri, vineri: 08:15 – 14:00
 • joi: 08:15-14:00 și 15:00-17:00.
2. Care sunt documentele necesare pentru înființarea unei asociații de proprietari?

Actele necesare pentru înfiinţarea unei asociaţii de proprietari sunt:

 1. Contract V-C teren aferent construcției;
 2. Autorizație de construire;
 3. Foaie de avere (sau Fișă colectivă imobil);
 4. Schițe cadastrale teren + Relevee + extras carte funciară (intabulare apartamentare/lotizare)-ultimul pe care îl dețineți;
 5. Extras carte funciară+contract V-C al unui proprietar din condomeniu;
 6. C.I./B.I. + Cazier judiciar pentru președinte și membri Com. Executive și Cenzor (nu pot fi rude și trebuie să aibă calitatea de proprietar în condominium (bloc);
 7. Act apartamentare/lotizare/dezmembrare (cel încheiat la notar);
 8. P-V de recepție imobil;
 9. Furnizorii de servicii ex. Apa Nova etc.
 10. Denumire proprietari cu specificarea:

  a) nr. de apartament pe care îl deține;
  b) nr. de camere;
  c) nr. Contractului V-C (titlul de proprietate), respectiv nr. dat de notar încheierii de autentificare
  d) destinația spațiului de locuit (destinat locuirii sau Spațiu comercial).

 11. Copie Autorizație Administrator imobil sau, după caz, denumirea Firmei specializată în admin.
3. Cine poate trimite propuneri de proiecte?

Puteți depune propuneri de proiecte dacă locuiți, lucrați sau studiați în Câmpulung şi aveți vârsta de minimum 16 ani.

4. Cum pot afla cât am de plată?

Pentru a afla cât aveți de plată, puteți intra pe www.ghiseul.ro sau să ne contactați la nr. 0248511034, int. 120 – Taxe și impozite persoane juridice sau int. 121 – Taxe și impozite persoane fizice.

5. Cum pot să îmi plătesc taxele și impozitele?

Pentru a achita taxe și impozite, accesați Informații publice de pe pagina principală a website-ului Primăriei Municipiului Câmpulung, apoi selectați Taxe și impozite. Accesați aici.

MAI MULT

NU GĂSEȘTI RĂSPUNSUL?

Adresează o întrebare

“Grădina Publică nu ar fi putut exista fără Bulevardul “Pardon”. Şi invers. Se spune că destinele lor, de-a lungul timpului, s-au împletit armonios. Oaza de linişte, podiumul de orchestră pentru fanfara militară, refugiu pentru pensionari şi cel mai renumit amfiteatru în aer liber pentru inegalabilele serbări cu confetti, grădina a păstrat cu grijă tainice cuvinte de iubire rostite de îndrăgostiţi. Încântaţi de ambianţa oferită de muzica militară, atât localnicii cât şi vizitatorii spuneau “merci”. Acelaşi “Merci” era rostit de-a lungul aleilor, de participanţii la serbări, atunci când “ploi” de confetti pulverizau atmosfera, acelaşi “merci” era spus tainic de domni şi domnişoare, când aveau plăcuta surpriză să primească în dar flori cu petale frumos colorate”. De asemenea, bulevardul a fost numit aşa în trecut din cauza aglomeraţiei şi a deselor ciocniri între trecători care îşi exprimau scuzele prin "Pardon!"


- Dumitru Baciu -

("Lumini muscelene" - 1980)

CONCURSURI ANGAJĂRI

Ai experiența necesară?

Vino să lucrezi alături de noi